Nieuw gezicht in de studio

pastedGraphic.png

Arne van de Ven zal voorlopig te zien zijn op donderdagochtend voor de YogaNidra en hij zal af en toe  invallen.

Hier zijn verhaal:

In 2004 ben ik gestart met het volgen van yogalessen bij Ron van der Post. Ron is opgeleid en getraind in een klassieke Indiase yogatraditie en is een docent “who walks his talk”. 

Bij hem groeide mijn interesse voor yoga en ontstond mijn behoefte me hierin meer te verdiepen en het met anderen te willen delen. Naast mijn intensieve loopbaan bij Defensie volgde ik bij Ron de opleiding tot hatha yogadocent en geef ik met passie en plezier les sinds 2008.

Daarnaast heb ik bijscholing gevolgd op het gebied van meditatie, pranayama en yoga nidra en volg jaarlijks lessen, workshops, seminars, retraites en verdiepingsdagen.

Mijn ervaring in het lesgeven heb ik voornamelijk opgebouwd in mijn vorige woonplaats, Cuijk en binnen het Yoga Netwerk Defensie. Sinds 2021 geef ik les in Oisterwijk.

Ik vind het fijn om mensen, die kennis maken met yoga, vertrouwd te maken met yoga, zodat het inzicht ontstaat wat je hiermee voor jezelf kunt betekenen.

“Wees een zoeker, bewandel je pad, doe aan yoga en word bewust van jezelf. Eén uur praktijk brengt je dichter bij jezelf dan 10 uur theorie.”