Bachbloesem therapie

De 38 bloesemremedies -39 als men de resque remedie meetelt- die Bach ontdekte, vormen een uniek en volledig genezingssysteem. Door nauwgezet onderzoek stelde hij zijn bloesemremedies zo samen dat ze goed waren voor elke mogelijke negatieve gemoedstoestand. Of het nu om één of een combinatie van verschillende klachten ging, de remedies hielpen.

 

“Behandel de patiënt volgens zijn stemming, zijn karakter en zijn individualiteit en je kunt er niet ver naast zitten.”

Bach deelde alle 38 remedies in zeven groepen in en categoriseerde ze in angst, onzekerheid, onvoldoende interesse in het hier en nu, eenzaamheid, overgevoeligheid voor invloeden en ideeën van buitenaf, moedeloosheid of wanhoop, en overbezorgdheid voor het welzijn van andere mensen.

Wanneer je interesse hebt in een remedie als aanvulling op dit moment neem dan contact op. We zullen tijdens het consult bespreken waar je tegenaan loopt. Ik zal dan de juiste remedie voor je samenstellen. Dit is ook goed mogelijk in combinatie met een chakrabehandeling.

Informeer vrijblijvend over deze behandelingen en de bijkomende kosten.

Chakra therapie
Meridianen zijn energiebanen, stromen over in het lichaam en verbinden lichaamsdelen, organen, zintuigen en de psyche met elkaar. Chakra’s zijn energiepunten in ons lichaam. Deze lopen langs onze wervelkolom en besturen psychologische eigenschappen. Beiden vind je terug in de Oosterse geneeswijze. Door situaties als o.a. stress, onverwerkt verdriet, het niet uiten van je gevoelens en nog veel meer kunnen onze chakra’s uit balans raken. Dit kan allerlei klachten veroorzaken zoals bijv. onrust, slecht slapen, spierspanningen, hoofdpijn, buikklachten etc..

Door middel van chakratherapie zullen de verstoorde chakra’s gevoedt en gestimuleerd worden om weer optimaal te kunnen gaan functioneren. Hierdoor zullen wij ons aanzienlijk beter gaan voelen.
Door inzicht te krijgen in hoe het komt dat bepaalde chakra’s niet meer goed functioneerde kun je inzicht gaan krijgen in je karakterstructuur, hoe je patronen zijn, hoe je leeft etc etc. Een proces van zelfinzicht waarmee je kunt gaan voorkomen dat de chakra’s weer opnieuw verstoord raken..Ook behandelingen na een narcose zijn zeer effectief.

Informeer vrijblijvend over deze behandelingen en de bijkomende kosten.
Klik hier om contact op te nemen.