ALGEMENE VOORWAARDEN

  1. De Yoga en Pilates studio is 47 weken per jaar open. Op officiële feestdagen is er géén les. In de zomervakantie zijn veel mensen met vakantie. Eventueel werken we dan met een zomerrooster. Dit om lessen met slechts 1 of enkele deelnemers te voorkomen. Ook zal de studio even dicht zijn tijdens de zomervakantie.
  2. Er zijn diverse abonnementen waar je voor kunt kiezen. Bij elk abonnement betaal je een vast bedrag per maand (maandelijkse betaling). Dit loopt via Pay.nl Het bedrag is afhankelijk van het soort abonnement wat je hebt. Betaling loopt per automatische incasso. Dit geldt niet voor de 10-rittenkaart, omdat deze iedere keer opnieuw aangeschaft moet worden als de vorige vol of verlopen is. Ook is contante betaling in overleg mogelijk.
  3. Opzegtermijn is 1 maand. De opzegtermijn gaat in vanaf de 1e van de volgende maand. Als je dus bijvoorbeeld per 1 april wilt opzeggen, dan moet je uiterlijk voor 1 maart opzeggen.
  4. Maandelijkse betaling is betaling van het lesgeld gespreid over 12 maanden. Dit betekent dat de betaling doorgaat, óók als je op vakantie gaat, ziek wordt of om andere reden de les niet kunt volgen. Wanneer ik geen lesgeef tijdens mijn vakantie (zomervakantie) zal dit verrekend worden met je lesgeld van die maand. Alleen als je voor langere tijd uitvalt, kun je in overleg met mij, je abonnement tijdelijk stopzetten. Het tijdelijk stopzetten kan pas ingaan na overeenstemming met mij.
  5. Abonnementen starten op de 1e van de maand. Je kunt op elk gewenst moment starten. Als je in de loop van een maand start, dan betaal je deze 1e maand de helft van het lesgeld.
  6. Gemiste lessen mag je gedurende je abonnement altijd komen inhalen.
  7. Het lesgeld ben je vooraf verschuldigd. Retourneren van lesgeld kan alleen als dit vooraf afgesproken is.